pil pil pil
Søren Christian Bach
(1865-)
Ane Marie Christensen
(1864-)
Jacob Stenfeldt Fløytrup
(1856-1929)
Anne Kirstine Larsen
(1856-1936)
Christen Bach
(1892-)
Karen Rigmor Marie Sofie Fløytrup
(1891-1939)
Per Bach Fløytrup
(1927-)

 

Familie

Per Bach Fløytrup

  • Født: 1927
Billede

punkttegn  Notater:

ngeniør Per B. Fløytrup, Stoense, Tranekær, tidligere Hørsholm, 78 år.

Gennem flere hundrede år var Fløytrup-familien tilknyttet driften af godset Hvidkildes skove, men selv blev Per B. Fløytrup født på Sjælland, hvortil hans far flyttede for at drive en gård. Som ingeniør var han gennem 37 år en værdsat medarbejder i firmaet Halvor Topsøe, der sendte ham på talrige opgaver ude i verden og med etablering af avancerede gødningsanlæg som baggrund for landbrugsudvikling som speciale. I 1960'erne var han således i Grækenland og var gæst, da prinsesse Annemarie blev forlovet med den senere kong Konstantin. Andre opgaver udførtes i Tyrkiet og Bangladesh, hvor han i 1981 kom til Dhaka og Chittagong for at lave et udviklingsprojekt i landbruget.

Per B. Fløytrup, der var ugift, var et åbent og hjælpsomt menneske, der let fik venner. Ved siden af jobbet udførte han en stor medmenneskelig indsats, bl.a. ved at hjælpe fattige bengalske "plejebørn" og tre faderløse græske børn til en uddannelse, bl.a. i Danmark.

Som 67-årig blev han pensioneret og bosatte sig først i Bangladesh, siden i Grækenland, men i påsken tvang sygdom ham hjem. Han bosatte sig i sommerhuset i Stoense ved Tranekær, hvorfra han havde gode barndomsminder fra besøg hos sin morbror, Einar St. Fløytrup, der var mangeårig skovrider på godset.




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 14 Dec. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage; indholdsophavsret og vedligeholdelse af emabrink@gmail.com