pil
Christian Jacobsen Fich
(1840-1914)
Nikoline Cornelia Dorthea Sørensen Justesen
(1838-1921)
Jacob Daniel Hartvig Fich
(1868-)
Elisabeth Nielsen
(1872-)
Orfa Deborah Fich
(1900-1985)

 

Familie

Ægtefæller/børn:
1. Daniel Larsen

Orfa Deborah Fich

  • Født: 12 Apr. 1900, København
  • Ægteskab (1): Daniel Larsen
  • Død: 19 Jan. 1985, København i en alder af 84 år
Billede

punkttegn  Notater:

Officer i Frelsens Hær
Nekrolog i Berlingske Tidende 1984-??-??
Berlingske Tidende har fra Frelsens Hærs hovedkvarter modtaget mindeord om officer, fru oberst Orfa Fich Larsen, der er død, 84 år:

Som datter af officerer var Orfa Fich Larsen født ind i Frelsens Hær. I 1919 valgte hun selv at blive officer, og gav bevægelsen hele sin tid, sin kærlighed og sine rige evner. En række af Hærens afdelinger ud over landet nød godt af Orfa Larsens indsats. Ungdomsarbejdet havde hendes varme interesse, og hun gav inspiration og visioner videre til den kommende slægt. Ikke mindst på uddannelsesområdet vil hun blive husket. I den periode, hvor hun sammen med sin mand havde ansvaret for Hærens officersskole, satte hun dybe spor i de unge officerselever med sin personlighed og sine vægtige ord. Længe før der var tale om kvindelige præster, gjorde hun sig gældende som en skattet forkynder. Hun havde evnen til både at højne, levendegøre og aktualisere Bibelens ord. Denne gave kom ikke mindst til udtryk i den niårige periode, da hendes mand, oberst Daniel Larsen, var souschef for Frelsens Hær i Danmark.


Billede

Orfa blev gift med Daniel Larsen.




Indholdsfortegnelse | Efternavne | Navneliste

Denne hjemmeside blev lavet 14 Dec. 2023 med Legacy 9.0 fra MyHeritage; indholdsophavsret og vedligeholdelse af emabrink@gmail.com